Walmart, gjiganti i shitjes me pakicë, ka njoftuar zgjerimin e shërbimit të tij inovativ të shpërndarjes InHome në zonën e Metro Detroitit. Ky hap i ri synon të ofrojë një mënyrë më të përshtatshme dhe fleksibël për klientët të marrin porositë e tyre pa pasur nevojë të lënë rehatinë e shtëpive të tyre.

Si Funksionon Shërbimi InHome?

Shërbimi InHome lejon klientët të porosisin një gamë të gjerë artikujsh nga uebfaqja ose aplikacioni i Walmart dhe t’i marrin ato të dorëzuara brenda shtëpisë së tyre ose në garazh. Për të përdorur këtë shërbim, klientët duhet të jenë anëtarë të Walmart+ dhe të paguajnë një tarifë shtesë prej $12.95 në muaj ose $98 në vit.

Siguria dhe Privatësia e Klientëve

Walmart ka vendosur masa të rrepta për të siguruar privatësinë dhe sigurinë e klientëve. Çdo dorëzues InHome do të përdorë një kod hyrjeje njeperdorimsh dhe do të regjistrojë dorëzimin me një kamera të vendosur në jelekun e tyre. Klientët mund të shikojnë regjistrimin e dorëzimit nga telefonat e tyre deri në një javë pas çdo dorëzimi.

Përfitimet për Klientët

Zgjerimi i shërbimit InHome vjen në një kohë të përsosur për familjet në Detroit që janë në kërkim të mënyrave më të shpejta dhe më të përshtatshme për të kryer detyrat e përditshme. Me mundësinë për të marrë artikujt e porositur brenda shtëpisë ose garazhit, klientët do të kenë më shumë kohë për të kaluar me familjen ose për të ndjekur aktivitetet e tyre të preferuara.

Reagimet e Komunitetit

Ndërsa shërbimi InHome është pritur me entuziazëm nga shumë, ka edhe atë që pyesin nëse do të ndihen rehat duke lejuar hyrjen e të huajve në shtëpitë e tyre. Walmart ka theksuar se siguria dhe privatësia e klientëve janë prioriteti i tyre më i lartë dhe se kanë marrë të gjitha masat e nevojshme për të siguruar një përvojë të sigurt dhe të besueshme për të gjithë.

Zgjerimi i shërbimit InHome të Walmart në Metro Detroit është një hap i rëndësishëm për kompaninë në përpjekjet e saj për të përmirësuar përvojën e blerjes për klientët. Me këtë shërbim të ri, Walmart vazhdon të tregojë përkushtimin e saj ndaj inovacionit dhe përshtatjes së shërbimeve për nevojat e ndryshme të konsumatorëve.

Foto nga Google Images

By Editor