SIGURIMI I JETËS

Dhe përfitimet financiare prej tij shumë pak të njohura. Përgatitur nga:  ENGJËLL MENE Specialist i […]

Kolonel Dritan Demiraj

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/Dritan-Demiraj-1002436719770855/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″] Ju përshendes të gjithëve! Jam Kolonel Dritan Demiraj, ish ushtarak […]

GOXO QË TË FITOSH

Promovohet romani “GUXO” i shkrimtarit Fadil Kraja, kushtuar biznesmenit të suksesshëm shqiptaro-amerikan Ndue Ftoni Nga […]