Vedat Bajrami, ish-banori i “Big Brother Vip Kosova”, do të luajë në rolin kryesor në një serial zviceran që do të transmetohet në gjuhën gjermane. Ky është një hap emocionues për aktorin dhe një mundësi e madhe për të eksploruar një audiencë ndërkombëtare.

Seriali zviceran mund të sjellë një shans të ri për Vedat Bajramin për të shkëlqyer në një treg të ndryshëm dhe për të ndarë talentin e tij me një audiencë të re. Gjuha gjermane është një sfidë e re për aktorin, por ai ka treguar aftësi të mëdha në performancën e tij në “Big Brother Vip Kosova”.

Ndërsa pritet të shohim më shumë detaje rreth këtij seriali dhe roli që do të luajë Vedat Bajrami, është e qartë se ky është një hap i rëndësishëm për karrierën e tij. 🌟

By Editor