Pas pesë dekadash të qeshurash dhe argëtimi, Parodistët e Vlorës do të festojnë 50-vjetorin e tyre artistik me një shfaqje të veçantë. Duke filluar si një grup i vogël në vitin 1974, ata kanë arritur të bëhen një emër i dashur dhe i respektuar në skenën e humorit shqiptar.

Në një intervistë të fundit në “Aldo Morning Show” në Tv Klan, Afrim Agalliu dhe Agron Hamo, përfaqësues të grupit, ndanë emocionet dhe pritshmëritë e tyre për këtë ngjarje të rëndësishme. “Jemi të emocionuar dhe të përkushtuar për të sjellë një shfaqje që jo vetëm përmbledh karrierën tonë, por edhe përcjell mesazhe të reja,” tha Agalliu.

Shfaqja, e titulluar “Rroftë parodia”, do të debutojë në datat 7, 8 dhe 9 në teatrin “Petro Marko” në Vlorë, duke filluar në ora 19:30. Kjo shfaqje premton të jetë një përmbledhje e karrierës së tyre artistike, e mbushur me humor, muzikë dhe një atmosferë fantastike.

Agalliu dhe Hamo theksuan se “Rroftë parodia” nuk është një lamtumirë, por një festë e jetës dhe pasionit të tyre për artin e parodisë. “Sa të kemi jetën, sa të kemi frymë, do të jemi në skenë,” shtoi Agalliu.

Ndërsa festojnë të kaluarën, Parodistët e Vlorës gjithashtu shikojnë përpara, me shpresën për të trashëguar pasionin e tyre për brezat e ardhshëm të artistëve. “Duhet trashëguar sepse brezat e rinj që vijnë nga mbrapa, ka shumë të rinj që e dëshirojnë dhe duan të bëhen,” shprehu Hamo.

Kjo shfaqje është një dëshmi e jetëgjatësisë së artit të tyre dhe një kujtesë për të gjithë se qeshja dhe gëzimi janë thelbësore në jetën e çdo njeriu. “Rroftë parodia” është një ftesë për të festuar dhe për të vlerësuar kontributin e palëkundur të Parodistëve të Vlorës në kulturën dhe artin shqiptar.

Foto nga Google Images

By Editor