Një ditë që filloi si çdo ditë tjetër verore për banorët e Rochester Hills, Michigan, u kthye në një skenë kaosi dhe tmerr kur të shtënat u dëgjuan në Brooklands Plaza Splash Pad. Ngjarja e rëndë e së shtunës ka lënë shumë të plagosur dhe ka ngritur pyetje të rëndësishme mbi sigurinë publike dhe masat e marra për të mbrojtur qytetarët.

Sipas Departamentit të Policisë së Rochester dhe Zyrës së Sherifit të Qarkut Oakland, të shtënat ndodhën rreth orës 17:00 EDT. Raportet fillestare sugjerojnë se ka të paktën pesë persona të plagosur, dhe ende nuk dihet nëse ka viktima fatale. Autoritetet janë duke kërkuar për të dyshuarin, i cili ishte ende në arrati.

Foto nga Google Images

By Editor