Paulin Preka lindi më 2 shkurt 1935 në Shkodër, Shqipëri. Ishte aktor, i njohur për Estraden e Shkodres. Ne ekran ka luajtur”Çifti i Lumtur” (1975) dhe “Fundi i marrëzisë”(1995). Ai vdiq më 4 shtator 2021 në Romë, Itali

https://youtu.be/csCjLIk1bNc

By Editor