Sot familjen e bukur Gjebrea, ka festë. Anila Gjebrea feston ditëlindjen. Në këtë ditë speciale nuk kishte si të mungonte një urim nga Ardit Gjebrea. Krahas një buqete shumë speciale me trëndafila të bardhë që kanë formuar një zemër, Arditi shkruan: “Tak Tak! Ma hap derën, thjesht të të them sa i bekuar jam që në një ditë si kjo, erdhe në këtë botë për mua e për fëmiët tanë. Të të them se nëse ka jetë të tjera, i lutem Zotit të të kem në çdo jetë timen”.

Urimi nuk ka munguar as nga djali i saj, Joni Gjebrea: “Të dua sot, nesër dhe përgjithmonë, Gezuar ditëlindjen”, shruan Joni.

By Editor