Këngëtarja konfirmoi martesën e saj me regjisorin e “Thor: Love and Thunder” gjatë një interviste më 27 janar.

Rita Ora dhe Taika Waititi janë martuar pas gati dy vitesh së bashku.

Ora konfirmoi martesën e saj gjatë një paraqitjeje në emisionin e mëngjesit “Mëngjesi në zemër me Jamie Theakston dhe Amanda Holden” të premten, më 27 janar pasi Theakston e pyeti nëse ajo ishte martuar. Këngëtarja u përgjigj: “Po. Këtu jemi. Gjithçka ndodh për një arsye, njerëz. Unë jam zyrtarisht jashtë merkatos”.

Ash Knotek/Shutterstock

“Ishte thjesht bukur dhe perfekte”, tha Ora për dasmën e saj. “Plotësisht ashtu siç e kam dashur, vetëm për veten time. Ishte vërtet e ëmbël. … Më falni, nuk është aq interesante! Një ditë, ne do të bëjmë një festë të madhe. Do të gjej një kohë për të bërë një festë të madhe dhe të madhe.”

Megjithëse Ora i mbajti private detaje të mëtejshme të dasmës së saj, ajo mendoi nëse do të merrte mbiemrin e burrit të saj.

“Patjetër që e kam menduar, por kam punuar shumë për këtë emër Ora, duhet të them”, tha ajo. “Por unë besoj në ndarjen e udhëtimit. Nuk e di, nuk kam vendosur ende.”

By Editor