Në prag të Lojërave Olimpike të Verës në Paris, Ralph Lauren ka zbuluar zyrtarisht uniformat e paradës për ceremonitë hapëse dhe mbyllëse për Ekipin e SHBA-së. Për të nëntën vit radhazi, etiketa prestigjioze e modës është veshja zyrtare e Ekipit të SHBA-së për Lojërat Olimpike dhe Paralimpike.

Koleksioni i këtij viti i Ekipit të SHBA-së është frymëzuar nga qyteti mikpritës – Parisi, dhe përfshin një kombinim të stilit klasik dhe ikonik Amerikan.

Në ceremoninë hapëse, sportistët do të vishen me një xhaketë të marinës së errët prej leshi me detaje të kuqe dhe të bardha dhe një këmishë me vija, të cilat janë “papritur të kombinuara” me xhinse të ngushta dhe këpucë klasike prej lëkure të zbutur.

Ndërsa për ceremoninë mbyllëse, Ekipi i SHBA-së do të veshë xhaketa sportive në stilin moto me xhinse të bardha dhe një këmishë Polo nga programi i personalizuar ‘Create Your Own’ i markës, e cila është krijuar me teknologji të avancuar të thurjes së sheshtë për të minimizuar mbetjet nga pëlhura e tepërt.

Secili artikull i uniformave është prodhuar me krenari në Shtetet e Bashkuara, duke pasqyruar angazhimin e markës për cilësi dhe përkushtim ndaj sportistëve Amerikanë që do të përfaqësojnë vendin në skenën globale.

Foto curtesy of Ralph Lauren

By Editor