Paris Hilton njoftoi lindjen e fëmijës së saj të parë me bashkëshortin Carter Reum.

Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Ylli postoi në Instagram sonte në mbrëmje për të njoftuar se ajo dhe bashkëshorti i saj, Carter Reum, janë prindër të një djali, duke shkruar: “Ti je tashmë i dashuruar përtej fjalëve”. Hilton ndau një foto të adhurueshme të dorës së porsalindur të djalit të saj të mbështjellë rreth gishtit të madh.

By Editor