Në një mbrëmje plot emocion dhe kujtime, Julian Deda u rikthye në skenën ku ai nisi karrierën e tij, për të marrë një surprizë të veçantë nga miqtë dhe kolegët e tij. Eventi u mbajt në “Sofra Shkodrane”, një vend i njohur për mikpritjen dhe traditat e tij, ku Julian u nderua me praninë e miqve dhe kolegëve të ftuar nga e gjithë Shqipëria.

Julian, i cili është një figurë e dashur dhe e respektuar në botën e humorit dhe artit shqiptar, u befasua kur pa se si kolegët e tij kishin organizuar një mbrëmje dedikuar karrierës dhe jetës së tij. “Portokallia është shkolla ime e parë e humorit dhe artit dhe falënderoj nga zemra Portokallinë” – tha Julian, duke iu referuar skenës ku ai bëri hapat e tij të parë si artist.

Gjatë mbrëmjes, kolegët e tij aktorë kishin përgatitur një ‘bejte’ me plot humor për Julian Dedën, duke e bërë atë të ndihet si në shtëpinë e tij. Kjo mbrëmje ishte jo vetëm një festë e sukseseve të tij, por edhe një moment reflektimi mbi rrugëtimin e tij si artist dhe ndikimin që ka pasur në kulturën shqiptare.

Surpriza për Julianin nuk mbaroi me kaq. Ai u përball me një skenë të mbushur me dashuri dhe mirënjohje, ku miqtë dhe kolegët e tij i shprehën respektin dhe admirimin që kanë për të. “Juli kjo është jeta, Juli ‘Made in Zef Deda’” – ishin fjalët që përcollën thelbin e mbrëmjes, duke iu referuar ndikimit dhe trashëgimisë së tij në artin shqiptar.

Mbrëmja u mbyll me duartrokitje dhe këngë, ndërsa Julian Deda u ndje i vlerësuar dhe i dashuruar nga komuniteti i tij. Ishte një kujtesë e bukur se si arti dhe humorit mund të bashkojnë njerëzit dhe të krijojnë kujtime të paharrueshme.

Foto nga Google Images

By Editor