Në një kthesë të papritur të ngjarjeve, Meriton Mjekiqi dhe Ilnisa kanë braktisur studion e “Big Brother Vip 3” pas eliminimit të Meritonit në fillim të spektaklit të natës finale. Ky veprim ka shkaktuar një tronditje të madhe jo vetëm te të dy protagonistët, por edhe te publiku dhe ndjekësit e programit.

Meriton Mjekiqi, i cili ishte i vetmi konkurrent nga Kosova në finale, u eliminua si i pari nga pesë finalistët, duke rezultuar më pak i votuari. Pas këtij vendimi, si Meritoni ashtu edhe Ilnisa duket se nuk e pritën mirë lajmin dhe vendosën të largohen nga emisioni, duke mos u ulur me të tjerët e eliminuar.

Ky veprim i tyre ka ngritur pyetje dhe spekulime rreth arsyeve të vërteta që qëndrojnë pas kësaj zgjedhjeje. A është kjo një shenjë e revoltës së tyre ndaj rezultatit të votimit, apo ka diçka tjetër që nuk është bërë publike? Pavarësisht nga motivet, largimi i tyre ka lënë një ndjenjë të paplotësuar dhe ka shtuar një element të paparashikueshëm në dinamikën e natës finale të BBV3.

Ndërkohë që spektakli vazhdon pa Meritonin dhe Ilnisën, mbetet për t’u parë se si do të ndikojë ky incident në rrjedhën e mbrëmjes dhe në vendimet e publikut për finalistët e mbetur. A do të ketë një ndryshim në mënyrën se si publiku voton pas kësaj ngjarjeje? A do të ketë një reagim nga ana e produksionit?

Largimi i Meritonit dhe Ilnisës nga BBV3 është një kujtesë se në botën e reality shows, emocionet janë të larta dhe reagimet mund të jenë të paparashikueshme. Ky incident do të mbetet në mendjen e shikuesve si një nga momentet më të papritura të edicionit të tretë të “Big Brother Vip”.

Foto nga Google Images

By Editor