Myfarete Laze, këngëtarja e madhe shqiptare, u ftua në emisionin Aldo Morning Show të RTV KLAN. Ajo është një artiste e njohur dhe ka pasur performanca të shumta në këngë. Gjate intervistes Myfarete Laze foli për shumë tema, duke përfshirë muzikën, kulturën dhe jetën e saj artistike.

Në një nga momentet e intervistës, Myfarete Laze ka folur për origjinën e saj nga Saranda dhe ndjenjat e krenarisë qe ndien. Ajo ndau edhe përvojat e saj në botën e muzikës dhe ndikimin që ka pasur në karrierën e saj.

Gjatë emisionit në Aldo Morning Show, Myfarete Laze diskutoi disa tema interesante. Ajo foli për performancat e saj në këngë dhe se si “fyti i saj këndon”, duke theksuar pasionin dhe talentin natyral që ka për muzikën.

Ajo diskutoi rëndësinë e ruajtjes së kulturës shqiptare përmes muzikës dhe se si ajo përpiqet të transmetojë këtë përmes artit të saj.

Myfarete Laze permendi se ajo u perball me sfidat e të qenit një artiste në një industri të dominuar nga burrat, si dhe sfidat e ruajtjes së identitetit artistik në një treg të ndryshëm muzikor. Muzika e saj ka evoluar e me kalimin e kohës dhe ajo e ka përshtatur stilin e saj për të mbetur relevante për audiencën e saj.

Myfarete Laze ka folur për shumë burime frymezimi gjatë karrierës së saj. Ajo ka përmendur se frymezimi i saj vjen nga një gamë e gjerë faktorësh, duke përfshirë:

Rrënjët dhe Kultura: Ajo është ndikuar thellësisht nga kultura dhe traditat e pasura shqiptare.

Përvojat Personale: Përvojat e saj personale dhe sfidat që ka kaluar kanë formuar muzikën dhe artin e saj.

Artistët e Tjerë: Ajo ka shprehur vlerësim për artistë të tjerë shqiptarë dhe ndërkombëtarë, të cilët kanë lënë gjurmë në stilin e saj muzikor.

Fansat dhe Audiencën: Mbështetja dhe dashuria që merr nga fansat e saj janë një burim i madh frymëzimi për të vazhduar të krijojë muzikë.

Pragu i Vegjelise

Ajo gjithashtu foli për rëndësinë e mbështetjes nga familja dhe miqtë dhe si kjo ka qenë thelbësore për suksesin e saj. Myfarete Laze theksoi se pavarësisht sfidave, ajo ka mbetur e përkushtuar ndaj pasionit të saj për muzikën dhe ka vazhduar të punojë fort për të arritur qëllimet e saj.

Ajo vleresoi artistë të tjere dhe artin e tyre,duke permendur artistin e njohur shqiptar Noizy. Myfaretja e dëgjon muzikën e tij, por shton se “nuk është e imja”, duke treguar respekt për diversitetin në muzikë.

Per sa u perket planeve te ardhshme ajo premton qe ato të jenë emocionuese për fansat e saj. Në intervistën e saj në Aldo Morning Show, ajo zbuloi se po punon në një album të ri, i cili do të përmbajë këngë që eksplorojnë tema të ndryshme dhe do të sjellë një stil të freskët dhe inovativ. Ka plane për bashkëpunime me artistë të tjerë shqiptarë, duke u përpjekur të krijojë një ndikim më të madh në skenën muzikore. Myfaretja po planifikon një turne në disa qytete të Shqipërisë dhe më gjerë, për të promovuar muzikën e saj dhe për të qenë më afër me fansat. Ajo deshiron të përfshihet më shumë në projekte bamirësie, duke përdorur platformën e saj për të ndihmuar në çështje sociale dhe kulturore.

Foto marre nga Google Images

By Editor