Rreth 10 vite më parë, Luizi ishte ndër artistët më të suksesshëm, dhe përfaqësoi Shqipërinë në “Eurosong”. I pyetur për arsyet e ndarjes me Megi Topallin, këngëtari tha se tashmë ato fakte nuk i interesojnë askujt: “Kam pasur dhe do të kem gjithmonë respekt, si për të, ashtu edhe për familjen e saj e për gjithçka. Nuk janë pak ato vite që kemi kaluar, nga unë do kenë mirënjohje gjithmonë”.

Ndërkohë nga ana tjetër, brenda pak kohe Megi righeto dashurinë si dhe tashmë është nënë e dy djemve, duke hedhur pas krahëve këtë histori.

By Editor