Fondacioni i Lionel Messit dha një ndihmë të madhe financiare për njerëzit e prekur nga tërmeti i frikshëm.

Lionel Mesi dhuron 3.5 milionë € që do të shkojnë menjëherë në zonat e prekura për të shpëtuar sa më shumë njerëz të pastrehë, të plagosur por edhe për forcat e ndërhyrjes së shpejtë që po punojnë pa ndalim në rrënojat e shkaktuara nga lëkundjet e fuqishme.

Shuma e dhuruar nga Messi është më e madhja e dhënë deri në këto momente nga një futbollist profesionist. “Fondacioni Leo Messi” është shumë aktiv në çështjet që lidhen me varfërinë dhe fëmijët, ndërsa fituesi i 7 Topave të Artë është mjaft i ndjeshëm ndaj kauzave të tilla.

By Editor