Një ekip prej 53 personash nga Shqipëria u nis për në Turqi për t’iu përgjigjur thirrjes për ndihmë pas tërmetit shkatërrues në kufirin me Sirinë që shkaktoi mijëra viktima dhe të plagosur.

Shqiperia i eshte gjetur ne krah Turqise ne këtë moment të vështirë. Pas tërmetit tragjik që i mori jetën gati 5 mijë personave në Turqi e Siri, ekipi shqiptar prej 53 personash, mjekë dhe specialistë të grupeve të kërkim-shpëtimit, ka mbërritur në Turqi për të marrë pjesë në operacionet e kërkim-shpëtimit.

By Editor