Rexhep Gjuni, 58-vjeçari, ka qenë në qendër të një incidenti shqetësues në Durrës dhe eshte ndaluar nga policia. Këtu janë detajet:

Një fëmijë 3-vjeçar rezulton i zhdukur prej disa ditësh në Durrës. Babai i fëmijës humbi jetën tragjikisht në një aksident rrugor një vit më parë. Fëmija jetonte me nënën e tij.

Gjyshërit e fëmijës, përfshirë Rexhep Gjunin, do të kujdeseshin rregullisht për fëmijën. Mirëpo, gjatë vizitës së fundit, ata nuk ia kthyen fëmijën nënës së tyre.

Nëna e fëmijës i bëri thirrje emocionale vjehrrit (Rexhep Gjuni) që t’ia kthejë djalin. Ajo beson se gjyshërit e kanë fëmijën. Pas kallëzimit të saj, policia ka ndaluar Rexhep Gjunin, i cili ende nuk ka bërë të ditur vendndodhjen e fëmijës. Nëna e fëmijës është thellësisht e shqetësuar dhe kërkon zgjidhjen e shpejtë të kësaj situate shqetësuese.

Policia është vënë në kërkim të fëmijës 3-vjeçar prej katër ditësh, por deri më tani nuk ka mundur ta lokalizojë fëmijën. Familja banon në zonën e ish-Kënetës, ku jeton prej vitesh pas shpërnguljes nga Kukësi.

Rexhep Gjuni nuk ka dhënë asnjë informacion për vendndodhjen e fëmijës. Nëna e fëmijës këmbëngul se nuk e ka penguar asnjëherë djalin e saj që të vizitojë gjyshërit, edhe pas vdekjes së bashkëshortit. Ajo u lutet autoriteteve që ta gjejnë djalin e saj menjëherë.

Motivet e veprimeve të Rexhep Gjunit për zhdukjen e nipit të tij 3-vjeçar nuk janë të qarta në informacionet e disponueshme. Megjithatë, situata është komplekse dhe disa faktorë mund të ndikojnë në sjelljen e tij.

Fillimisht Rexhep Gjuni pretendoi se fëmija ndodhej në Kukës me disa të afërm, por policia nuk e gjeti fëmijën aty. Më pas, ai ka refuzuar të bashkëpunojë me policinë, duke mos dhënë asnjë informacion të mëtejshëm për vendndodhjen e fëmijës.

Ky rast mbetet i pazbardhur dhe autoritetet vazhdojnë përpjekjet për gjetjen e fëmijës së zhdukur. Situata është thellësisht shqetësuese për familjen dhe komuniteti shpreson për një zgjidhje të sigurt së shpejti.

Foto marre nga Google Images

By Editor