Lisa Marie Presley do të nderohet në Graceland, ish-shtëpia e babait të saj, të dielën më 22 janar.

Në një deklaratë të shpërndarë të hënën, përfaqësuesi i Lisa Marie thotë se një shërbim përkujtimor publik do te organizohet në oborrin para Graceland në orën 9:00 të mëngjesit të së dielës, në pronën e familjes Presley në Memphis, Tennessee.

Përfaqësuesi i saj ndau gjithashtu mirënjohjen e familjes Presley për mbështetjen që ata kanë marrë pas vdekjes tronditëse të 54-vjeçares javën e kaluar, duke shtuar, “Riley, Harper, Finley dhe Priscilla janë mirënjohës për mbështetjen, urimet e mira. , dhe vërshimi i dashurisë duke nderuar të dashurën e tyre Lisa Marie.”

Në vend të luleve, familja e saj u kërkon të gjithë atyre që dëshirojnë të dërgojnë diçka që ta bëjnë këtë në formën e një donacioni për Fondacionin Bamirës Elvis Presley, i cili ofron mbështetje për organizata të ndryshme bamirëse, veçanërisht duke u fokusuar në art, arsim dhe programe për fëmijë në zona e Memphis dhe Whitehaven.

Njoftimi vjen pasi te premten u be e ditur se Lisa Marie do të prehet në Graceland së bashku me babain e saj, Elvis Presley, dhe anëtarë të tjerë të familjes.

Përveç Elvisit, prindërit e tij, Vernon dhe Gladys, dhe gjyshja e tij, Minnie Mae, janë varrosur të gjithë në Graceland, si dhe djali i Lisa Marie, Benjamin Keough, i cili vdiq nga vetëvrasja në korrik 2020. Ekziston edhe një gur përkujtimor më i vogël për Vëllai binjak i Elvisit, Jessie, i cili vdiq në lindje.

Lisa Marie u dërgua me urgjencë në spital më 12 janar pasi pësoi arrest të plotë kardiak në shtëpinë e saj në Calabasas, Kaliforni. Përgjigjësit kryen CPR përpara se ta transportonin në spital. Menjëherë pas kësaj, Lisa Marie vdiq.

“Priscilla Presley dhe familja Presley janë të tronditur dhe të shkatërruar nga vdekja tragjike e të dashurës së tyre Lisa Marie,” konfirmoi një përfaqësues i familjes .

“Ata janë thellësisht mirënjohës për mbështetjen, dashurinë dhe lutjet e të gjithëve dhe kërkojnë privatësi gjatë kësaj kohe shumë të vështirë.”

By Editor