Eurosport, një media prestigjoze ndërkombëtare, ka bërë një analizë të veçantë për skuadrat pjesëmarrëse në Euro 2024, përfshirë edhe kombëtaren tonë kuqezi. Sipas tyre, Shqipëria ndodhet në një grup shumë të vështirë, me skuadra të mëdha si Spanja, Italia dhe Kroacia, por nuk duhet nënvlerësuar nga kundërshtarët. Kombëtarja jonë ka individualitete të spikatura dhe një trajner të përgatitur dhe ambicioz. Në veçanti, Eurosport thekson sulmuesin kryesor, Armando Broja, si “yllin” e skuadrës sonë. Pavarësisht periudhës së gjatë jashtë fushës së blertë për shkak të dëmtimeve, ai duket se ka gjetur formën optimale dhe mund të ndihmojë Shqipërinë në këtë turne. Kujdes!🇦🇱🦅🇦🇱

Foto nga Google Images

By Editor