Ka përfunduar këtë mesnatë Eurovision 2023. Një spektakël plot emocione e performanca fantastike solli finalja e madhe e Eurovision 2023 në Liverpool Arena në Britani të Madhe.

Fitues është shpallur Suedia. Kengetarja Loreen u shpall fituese për këngën e saj “Tattoo”, e cila u ngjit në krye nga vota e publikut.

Ndërkohë Shqipëria u rendit në vendin e 22-të, nga 26 pjesmarrësit në finale. Me 17 pikë nga juria dhe me 59 pikë nga publiku.

By Editor