Bashkëshorti i Kelly Ripa-s, aktori Mark Consuelos, do të pasojë Seacrest si bashkë-prezantues, thotë Disney.

Ryan Seacrest do të largohet nga emisioni i bisedave ABC “Live with Kelly and Ryan” pas gjashtë vitesh, tha ai të enjten.

Z. Seacrest, u bashkua me Kelly Ripën në 2017 pas një kërkimi të stërzgjatur për një bashkëprezantues.

Disney tha se zoti Seacrest do të vazhdojë të drejtoje dy shfaqje për ABC: pjesën vjetore të “Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve” dhe “American Idol”, konkursi javor i këngës që e bëri atë një emër të njohur.

“Të punoja përkrah Kelly-t gjatë gjashtë viteve të fundit ka qenë një punë e ëndrrave dhe një nga pikat kryesore të karrierës sime”, tha të enjten zoti Seacrest, 48 vjeç. “Do të më mungojnë mëngjeset tona së bashku.”

Disney tha se zoti Seacrest do të zëvendësohet nga Mark Consuelos, një aktor dhe bashkëshorti i zonjës Ripa. Shfaqja do të riemërtohet si “Live with Kelly and Mark”.

Në emision, zonja Ripa dhe bashkë-prezantuesi i saj hapin çdo episod me një seancë thashetheme 15-minutëshe në të cilën ata flasin për jetën e tyre dhe ngjarjet shoqërore. Pastaj ata intervistojnë të ftuarit e famshëm në një stil të rastësishëm, bisedor.

“Jam shumë mirënjohëse që kam kaluar gjashtë vitet e fundit pranë mikut tim të dashur prej shumë dekadash për t’u numëruar dhe do të me mungoje fillimi i ditëve te mia me Ryan-in,” tha zonja Ripa të enjten.

“Live with Kelly and Ryan” është një nga ekskluzivitetet më të mëdha të ABC. Është ndër emisionet më të njohura gjatë ditës në TV sipas Disney.

Foto nga ABC Entertainment

By Editor