Është shtyrë sot seanca e caktuar gjyqësore për procedurat e divorcit mes Princ Leka dhe Elia Zaharia për shkak të mungesës së Princit Leka. Gjykata e Tiranës ka ricaktuar seancën për datën 11 prill.

Kjo seancë synohej si një mundësi pajtimi, por në mungesë të Princit Leka, i cili u përfaqësua nga avokati i tij, procedura nuk mund të ecë përpara. Elia Zaharia mori pjesë në gjykatë me avokatin e saj.

Çifti, të cilët kanë një vajzë, kanë jetuar të ndarë dhe kanë nisur procesin e divorcit pas një sherri të fundit fizik. Princi Leka ka akuzuar Elia Zaharia dhe babain e saj për sulm, ndërsa Elia Zaharia ka bërë kundër-akuza kundër ish-bashkëshortit.

Gjykata ka lëshuar urdhra mbrojtjeje për të dyja palët, duke i kërkuar të mbajnë distancë nga njëra-tjetra. Kjo betejë ligjore ka tërhequr vëmendjen e publikut për shkak të përfshirjes së familjes mbretërore dhe natyrës serioze të akuzave nga të dyja palët.

Seanca e ardhshme gjyqësore do të jetë vendimtare në përcaktimin e rrjedhës së divorcit dhe marrëveshjeve të ardhshme të bashkëprindërimit për vajzën e tyre.

Foto marre nga Google Images

By Editor