Qendra Evropiane Sizmologjike Mesdhetare (EMCS) njoftoi se nje termet u regjistrua në orën 06:11 dhe, sipas të dhënave të Qendrës Evropiane Sizmologjike Mesdhetare, epiqendra e tij ishte në afërsi të një komune të Nikshiqit, qytetit qendror të Malit të Zi.

Lëkundja nga tërmeti është ndier edhe Bosnjë e Hercegovinë. Sipas EMCS-së, tërmeti ka qenë 3.6 ballësh. Deri tani nuk raportuar demtime ne njerez.

By Editor