Ndërsa qielli i verës përgatitet të shkëlqejë me shpërthime ngjyrash, juglindja e Michiganit po përgatitet për një seri shfaqjesh spektakolare të fishekzjarreve me rastin e Festes se Pavaresise. Qoftë në kërkim të një daljeje në familje ose një mbrëmje romantike nën yjet, ky udhëzues do t’ju ndihmojë të gjeni vendin e përsosur për të shijuar festimet.

Shkëlqimi i Horizontit të Detroitit

– 24 Qershor, 2024: Bregu ikonik i Detroit Riverfront do të zgjohet me Ford Fireworks, i njohur si fillimi i verës së Detroitit.

Nata e Ndriçimeve në Wixom

– 27 Qershor, 2024: Mblidhuni në Wixom për një mbrëmje ku qielli do të pikturohet me ngjyra të ndezura.

Pescja e Festimeve

– 28 Qershor, 2024: Pese qytete në juglindje të Michiganit do të organizojnë shfaqjet e tyre të fishekzjarreve. Dowagiac, Howell, Mount Clemens, St Clair Shores dhe Stony Creek Metropark në Shelby Township janë gati të ndriçojnë natën.

Dhjeteshja e Shfaqjeve

– 29 Qershor, 2024: Dhjetë qytete të ndryshme ne nje dite:

1. Alpena: Një shfaqje madhështore që tërheq turistë dhe banorë lokalë për të festuar sezonin e verës.

2. Chelsea: Një ngjarje festive që shënon fillimin e festimeve të 4 Korrikut në komunitet.

3. Clarkston: Një shfaqje e njohur për atmosferën familjare dhe pikniket në park.

4. Howell: Një traditë e gjatë e festimeve me fishekzjarre që sjell bashkë komunitetin.

5. Kalamazoo: Një festë e madhe me fishekzjarre që ndriçon qiellin mbi qytet.

6. Mackinaw City: Një shfaqje spektakolare që ofron pamje të mrekullueshme mbi ujërat e Lake Huron.

7. St Ignace: Një ngjarje që tërheq vizitorë nga të gjitha anët për të shijuar shfaqjen mbi Mackinac Straits.

8. Taylor: Një shfaqje që karakterizohet nga muzika dhe aktivitetet argëtuese përpara shfaqjes së fishekzjarreve.

9. Trenton: Një mbrëmje e mbushur me argëtim dhe shfaqje fishekzjarresh që shkëlqejnë mbi lum.

10. White Lake: Një festë që sjell bashkë familjet për të shijuar shfaqjen dhe aktivitetet e tjera verore.

Shkëlqimet e Muzgut në Livonia

– 30 Qershor, 2024: Ndërsa qershori përfundon, Livonia do ta dërgojë atë me një zhurmë, duke organizuar një shfaqje mbresëlënëse për të mirëpritur zemrën e verës.

Festimi i Pavarësisë

– 3-4 Korrik, 2024: Ditët që çojnë deri në Ditën e Pavarësisë do të shohin Hartford dhe Jackson që bashkohen në festimet me spektaklet e tyre të fishekzjarreve.

“Salute to America” në Greenfield Village.

-2, 3, 4 dhe 5 Korrik, Fishekzjarret në Greenfield Village do të shoqërohen me performancën e Orkestrës Simfonike të Detroitit në nder të Ditës së Pavarësisë.

– 4-5 Korrik, 2024: Vreshti Youngblood në Ray Township do të ketë një ngjarje dy-netëshe të fishekzjarreve, Kuq, Bardhë dhe BOOM!

Ndriçimi Bregdetar në Algonac

– 5 Korrik, 2024: Qyteti i bukur i Algonac do të prezantojë shfaqjen e tij të fishekzjarreve përgjatë lumit St. Clair, një pamje që nuk duhet humbur.

– 25 Korrik, 2024: Sterlingfest në Sterling Heights do të përfundojë me një shfaqje të fishekzjarreve në orën 9:30 të mbrëmjes.

Këtë verë, juglindja e Michiganit do të jetë një far prej drite gëzimi dhe frymë shpirti komunitar. Pra, shënoni kalendarët tuaj, mbushni shportat tuaja piknike dhe përgatituni të magjepseni nga magjia e fishekzjarreve!🎆🎇

By Editor