Gjatë ngrenies të darkës, Egla Ceno i ka hedhur gotën me verë në kokë Meriton Mjekiqit. Arsyetimi pas ketij akti ishte se ai i thotë në mënyrë të vazhdueshme që pi alkool.

Në debat është përfshirë edhe partnerja e Meritonit, Ilnisa e cila është përplasur ashpër me Eglën.

Meriton Mjekiqi: Njeriu më i keq që kam parë. A e din që je njeri i keq?

Egla Ceni: Ti çfarë po bën me gjestin tënd?

Meriton Mjekiqi: Je duke u dehur dhe po bën veprime që nuk duhet.

Egla Ceno: Po ti çfarë po bën, e do prapë në kokë ? Urdhëro (i derdh gotën me verë në kokë)

Meriton Mjekiqi: Ti je e marrë, ti je njeriu më i keq që kam njohur unë. Pse je kaq e pasjellshme?

Egla Ceno: Sepse kështu jam.

Meriton Mjekiqi: Ti je shembulli me i keq, je grua e keqe!

Egla Ceno: Dhe ti je çun i keq!

Meriton Mjekiqi: Ti je vajzë e poshtër, dehesh dhe sillesh kështu?

Egla Ceno: Kam qejf!

Meriton Mjekiqi: E  di pse ? Sepse je e vetmuar brenda shtëpisë, e ke zemrën e keqe. Cdo ditë tregon veten. Po nuk është ky shembulli.

Egla Ceno: Vazhdo bëjë dhe këtë do kesh gjithmonë nga mua.

Meriton Mjekiqi: Ti je një vajzë e poshtër.

Egla Ceno: Edhe ti je djali i poshtër, ti dhe ajo jeni horror.

Meriton Mjekiqi: Ti duhesh trajtuar ndryshe.

Egla Ceno:

Si? Do të më rrahësh?

Meriton Mjekiqi: Ti je psikopate, a je e çmendur, as llogjikon. A mendon ti kur vepron?

Egla Ceno:  Po ti mendon?

Meriton Mjekiqi: Ik, njeri i keq!

Ilnisa Agolli: O pise femër, po ca të ka mbetur, si rri në këtë shtëpi ti, o pise femër, o grua që nuk meriton të quhesh grua. Kapeni dhe nxirreni për zhelesh, ashtu sic do të kapin jashtë për zhelesh, o poshtërsirës, o ndyrësirë.

Egla Ceno: Je ti! Bëjeni prapë dhe prapë kështu do e keni. Do edhe ti ndonjë gotë me verë kokës?

Ilnisa Agolli: Nga ty, po hajde guxo?

Egla Ceno: Mu afro dhe shihe!

Ilnisa Agolli:Unë nuk i ndyj duart dhe gojën me fundërina si ty!

Egla Ceno: Fundërinë je vetë!

Ilnisa Agolli: E di mirë ti sa vlen, pise femër. Fundërrinë!

Ndërkohë që menjëherë pas zarfit Egla ka thënë: “Mos bini pre, mbajeni veten deri në fund. Unë bëra qejfin tim dhe nuk jam pishamnd për asgjë. Për gjërat që kam bërë gabim kam kërkuar ndjesë. Unë jam Egla, do të takohemi jashtë!”

Foto marre nga Google Images

By Editor