Nje gershetim i bukur i xhubletes dhe kostumeve popullore me zerin e embel rinor! “Kendo bylbyl i fushave” kenduar nga: Igzidora Gjeta, Kejsi Qerimi, Blerta Muceku, Pamela Hajderaj

Është një bylbyl në fshatin tonë

Për një vashë ai këndon

O te burimi do ta pres

Sa ti shohë dy sytë e zezë

Këndo bylbyl ti fushave

Bashkë me kengen e vashave

Që këndon lëndinave

Pranë e pranë kodrinave

O ky bylbyli ka një hall

Për këtë vashë ai ka shumë mall

O te burimi do ta pres

Sa ti shohë dy sytë e zezë

Këndo bylbyl ti fushave

Bashkë me kengen e vashave

Që këndon lëndinave

Pranë e pranë kodrinave

Është një bylbyl në fshatin tonë

Për një vashë ai këndon

O te burimi do ta pres

Sa ti shohë dy sytë e zezë

Këndo bylbyl ti fushave

Bashkë me kengen e vashave

Që këndon lëndinave

Pranë e pranë kodrinave

By Editor