**Dashi**

Një aventurë e re të pret, Dashi. Hëna në Shigjetar të fton të marrësh seriozisht dëshirat e tua dhe të planifikosh diçka të paparashikueshme. Kjo është koha perfekte për të krijuar një listë dëshirash dhe për të zgjedhur të parën që do të realizosh.

**Demi **

Mund të ndihesh i shtyrë të jesh shumë i drejtpërdrejtë me mendimet e tua, por kujdes. Ndërsa sinqeriteti është i rëndësishëm, po ashtu është edhe durimi. Gjatë Hënës në Shigjetar, është këshilluar të matësh fjalët me kujdes.

**Binjakët **

Hëna në Shigjetar mund të zbulojë një situatë që pritet të përmirësohet në jetën tënde sentimentale, por vetëm kur të ndodhë një ndryshim në mendësinë tënde. A je duke mbajtur një mëri? Ky është momenti për të zgjidhur çështjet personale dhe për të hapur veten ndaj dashurisë.

**Gaforrja**

Të fokusuarit në shëndetin tënd do të thotë të gjesh kohën për ta bërë këtë. Hëna në Shigjetar të fton të bësh shëndetin dhe mirëqenien tënde një prioritet. Cilat pengesa mund të heqësh që të lejojnë të shkosh në palestër ose të bësh një shëtitje?

**Luani**

Dashuria është gjithmonë përgjigja e duhur, por ka shumë lloje dashurie për të fokusuar. Cila të intereson më shumë? Me fundjavën e festave, planifiko të bësh diçka krijuese, si një projekt pasioni ose artizanat.

**Virgjëresha**

Mund të mos të pëlqejë të marrësh rolin udhëheqës në diçka që merr shumë kohë, por mund të të kërkohet të drejtosh një ekip në punë ose të zëvendësosh një koleg.

**Peshorja**

Do të ndihesh i mbushur me dritë brenda dhe rreth teje, Peshorja. Një lidhje mbështetëse me Hënën në Shigjetar të sjell një ndjenjë të ngrohtë dhe stabilizuese.

**Akrepi **

Hëna vazhdon udhëtimin e saj nëpër shenjën tënde, duke formuar një lidhje mbështetëse që të sjell një ndjenjë të sigurisë dhe stabilitetit.

**Shigjetari**

Një energji ushqyese dhe stabilizuese të gjen sot në mëngjes kur Hëna në Shigjetar formon një lidhje me Saturnin. Kjo është një kohë e mirë për të fokusuar në vetë-kujdes dhe për të bërë ndryshime pozitive.

**Bricjapi**

Do të ndihesh i shtyrë për ndryshim ndërsa Dielli në Binjakët formon një lidhje me Plutonin. Kjo është një kohë frymëzuese për të ndjekur pasionet e tua dhe për të bërë ndryshime pozitive.

**Ujori**

Hëna në Binjakët dërgon një puthje për Plutonin, i cili aktualisht është në shenjën tënde, duke të hapur për mënyra të reja të mendimit dhe përvojave të reja.

**Peshqit**

Intuita jote arrin kulmin ndërsa Dielli në Binjakët formon një lidhje me Plutonin, duke të ndihmuar të shohësh perspektiva të reja dhe të zgjidhësh misteret e jetës.

By Editor