**Dashi**

Është koha të thelloheni në praktikat tuaja shpirtërore dhe të ulni volumin e botës së jashtme. Përqendrohuni në ritualet që ju ndihmojnë të qëndroni të qendruar dhe të lidhur me veten tuaj autentike.

**Demi**

Rrethohuni me njerëz që ju influencojnë në mënyra pozitive. Gjatë kësaj periudhe kozmike, mund të vini re zakonet dhe sjelljet që keni përthithur nga ata përreth jush dhe si i ndikoni të tjerët.

**Binjakët**

Është koha ideale për të kultivuar një filozofi karriere. Kur synoni vetëm qëllime pa marrë parasysh procesin e arritjes së tyre, kufijtë tuaj dhe llojet e njerëzve me të cilët dëshironi të bashkëpunoni, mund të bëni vendime me shikim të shkurtër që nuk janë pjesë e një vizioni afatgjatë.

**Gaforrja**

Ju ndodheni në modalitetin e bursistit, pasi mund të zhvilloni një interes të madh në kuptimin e filozofive të ndryshme shpirtërore ose llojeve të librave të vetë-ndihmës që normalisht nuk do t’ju interesonin. Shihni veten si një student i jetës dhe shikoni se si jeta do t’ju tregojë gjëra që kurrë nuk kishit menduar se mund t’ju ngrinin në një nivel të ri të rritjes shpirtërore.

**Luani**

Saturni do të kalojë në zonën tuaj të transformimit dhe rritjes psikike, kështu që ndoshta do të ndiheni sikur po ndryshoni nga brenda. Në vend që të prisni që diçka e jashtme të ndryshojë, ky është një kohë e mirë për të rikuperuar më shumë nga agjencia dhe fuqia juaj, në mënyrë që të mos ndiheni si viktimë e jetës, por vërtet si bashkë-krijues i botës suaj.

**Virgjëresha**

Me Jupiterin zgjerues në Binjak, mund të jeni duke kërkuar mënyra për të bërë lidhje të reja. Së pari, megjithatë, Virgjëresha, do t’ju duhet të pastroni një hapësirë për të gjitha ato mundësi që po vijnë në rrugën tuaj. Kjo mund të do të thotë të përfundoni çdo gjë që është pezull dhe që ka nevojë për mbyllje.

**Peshorja**

Ndërsa Saturni fillon të kthehet mbrapsht, do të kërkoni të bëni një hap të merituar mbrapa. Tani është koha perfekte për të kontrolluar orarin tuaj dhe për të menaxhuar më mirë jetën tuaj administrative, duke u përqendruar në më pak gjëra pa u ndjerë të mbingarkuar.

**Akrepi**

Kjo është një kohë e mirë për të reflektuar mbi një zonë të jetës suaj ku ndjeni se keni humbur kontrollin ose fuqinë. Përdorni këtë periudhë për të rikuperuar më shumë nga agjencia dhe fuqia juaj, në mënyrë që të mos ndiheni si viktimë e jetës, por vërtet si bashkë-krijues i botës suaj.

**Shigjetari**

Saturni retrograd ju ndihmon të ngadalësoni dhe të menaxhoni më mirë jetën tuaj administrative, kështu që mund të merreni me më pak gjëra pa u ndjerë të mbingarkuar. Me Saturnin që spiralon në shenjën tuaj, është e mrekullueshme të thelloni ritualet dhe praktikat tuaja shpirtërore që ju sjellin në një thellësi më të madhe të qëndrimit shpirtëror.

**Bricjapi**

Kjo është koha ideale për të dalë nga zona juaj e rehatit dhe për të zbuluar se mund të bëni shumë më tepër nga sa mendoni. Saturni që regreson në sektorin tuaj të aventurës dhe mundësive ju inkurajon të shtyni kufijtë tuaj dhe të zbuloni talente të reja.

**Ujori**

Kjo është një periudhë e përsosur për të eksploruar dhe për të eksperimentuar me ide të reja. Nëse disa plane po zhvillohen mirë dhe të tjerët po ju zhgënjejnë, mund të jetë koha për të qenë i pamëshirshëm me ato që janë një humbje e burimeve. Ndërsa Saturni fillon të kthehet mbrapsht, do të jeni edhe më të vendosur për të gëzuar lidhje të sinqerta.

**Peshqit**

Kjo është një kohë e shkëlqyer për të shfaqur talentet tuaja dhe për të rritur profilin tuaj në botën e jashtme. Identifikoni ato zona ku mund të jeni të ngurruar për të ecur përpara. Saturni që regreson në sektorin tuaj të aventurës dhe mundësive është i përsosur për të dalë nga zona juaj e rehatit dhe për të zbuluar se mund të bëni shumë më tepër nga sa mendoni.

By Editor