Dashi

Ju theksoni të bëni gjërat e duhura në jetë, edhe nëse herë pas here ju pëlqen të shkelni rregulla të vogla. Ti je i besueshëm dhe i shpejtë për të kërcyer në shpëtimin e atyre që janë të dashur për ty.

**Demi**

Mërkuri në shenjen tuaj sugjeron që asgjë nuk është fikse apo përfundimtare. Shikojeni atë si fillimin e çështjeve që lidhen me fenë, spiritualitetin dhe vetë-ndihmën.

**Binjakët**

Rimendoni dhe riorganizoni miqësitë, grupet dhe klubet tuaja. Parashtesa ‘ri’ është thelbësore në planifikimin tuaj deri më 14 maj.

**Gaforrja**

Përqendrohuni në rolin, qëllimet dhe ambiciet tuaja. Prisni riplanifikim dhe vonesa, veçanërisht nëse përfshihen dokumentet ose nënshkrimet dixhitale.

**Luani**

Marrëdhëniet e jashtme, botimet dhe akademia mund të pësojnë vonesa ose përmbysje. Lejoni fleksibilitet në planet tuaja.

**Virgjëresha **

Karriera juaj, imazhi publik dhe qëllimet profesionale janë në fokus. Prisni riprogramim dhe rregullime. Jini të përgatitur që dokumentet ose çështjet dixhitale të zgjasin më shumë se zakonisht.

**Peshorja **

Udhëtimi, arsimi, çështjet ligjore dhe shkëmbimet kulturore mund të pësojnë vonesa. Përshtatni planet tuaja dhe jini të durueshëm. Përdoreni këtë kohë për kërkime dhe përgatitje të plotë.

**Akrepi **

Theksohen burimet e përbashkëta, investimet dhe marrëdhëniet intime. Tregohuni të kujdesshëm me vendimet financiare. Rishikoni marrëveshjet dhe kontratat.

**Shigjetari **

Marrëdhëniet, partneritetet dhe bashkëpunimet janë nën vëzhgim. Komunikimi mund të jetë i ndërlikuar. Rivlerësoni dinamikën dhe gjeni gjuhën e përbashkët. Fleksibiliteti është thelbësor.

**Bricjapi **

Puna, shëndeti dhe rutinat e përditshme kërkojnë rregullime. Prisni ndryshime në orare, detyra dhe përgjegjësi. Jepini përparësi kujdesit për veten dhe përshtatuni me rrethanat në ndryshim.

**Ujori **

Kreativiteti, romanca dhe vetë-shprehja janë në fokus. Merkuri inkurajon rishikimin e projekteve artistike, hobi dhe lidhjet e dashurisë. Jini të hapur ndaj frymëzimit dhe ideve jokonvencionale.

**Peshqit **

Shtëpia, familja dhe mirëqenia emocionale janë në qendër të vëmendjes. Prisni vonesa ose ndryshime në lidhje me çështjet e brendshme. Shfrytëzojeni këtë kohë për t’u rilidhur me të dashurit dhe për të krijuar një mjedis harmonik.

By Editor