**Dashi**

Është një ditë për t’u lidhur me familjen tuaj dhe për t’i çmuar ato marrëdhënie të ngushta. Beni plane dhe kujtoju per të dashurit tuaj dhe rëndësinë e tyre në jetën tuaj. Yjet ju inkurajojnë të jeni të pranishëm dhe të qëndrueshëm në lidhjet tuaja.

**Demi**

Merrni një moment për të reflektuar mbi përpjekjet dhe arritjet tuaja. Është një ditë e mirë për vetë-reflektim për të siguruar që veprimet tuaja të përputhen me dëshirat tuaja më të thella. Nje ndryshim në strategji mund të jetë i nevojshëm në disa fusha të jetës suaj.

**Binjakët**

Keni kaluar një fazë të vështirë, por është koha të hiqni dorë nga ajo që nuk ju shërben më. Kjo është një periudhë rinovimi, ku lamtumira me të vjetrën mirëpret energji të re në jetën tuaj.

**Gaforrja**

Aspiratat tuaja në karrierë janë në rritje. Me Mërkurin që kalon drejtpërdrejt, mund të gjeni rritje të produktivitetit dhe mundësive në punë. Është një kohë e favorshme për të kërkuar më shumë përgjegjësi ose për të filluar projekte të reja.

**Luani**

Ju rikthehet qartësia, veçanërisht në çështjet e filozofisë personale dhe të të mësuarit. Është një kohë e shkëlqyer për të bërë ditar, për të eksploruar ide të reja, apo edhe për të udhëtuar në vende që zgjojnë kureshtjen tuaj intelektuale.

**Virgjëresha**

Burimet që dukeshin të paarritshme mund të bëhen sërish të aksesueshme. Mërkuri që kalon drejtpërdrejt në sektorin tuaj të parave të përbashkëta sugjeron një përparim në çështjet financiare, si huatë ose financat e përbashkëta.

**Peshorja**

Zhytuni thellë në vetëeksplorim dhe punë në hije. Është një ditë për të njohur dhe pranuar pjesët e fshehura të vetes, duke sjellë butësinë dhe vetëpranimin në plan të parë.

**Akrepi**

Aktivitetet kreative dhe dalja nga zona juaj e rehatisë do të jenë fokusi juaj. Është një ditë për fantazi dhe ndoshta një distancë nga bota reale. E gjelbra është ngjyra juaj me fat, dhe katër është numri juaj me fat.

**Shigjetari**

Fluksi i parave është në horizont, ndoshta përmes marrëveshjeve ose mjeteve të tjera. Jini të zellshëm me dokumentet dhe konsiderojeni këtë një kohë të mirë për të kërkuar mbështetje financiare nëse është e nevojshme.

**Bricjapi **

Mund të ndjeni një ndjenjë lehtësimi. Planet që u vonuan tani mund të ecin përpara dhe është një ditë e fuqishme për të vendosur synime dhe për t’u përqëndruar në qëllimet personale.

**Ujori**

Lidhjet sociale dhe mundësitë e rrjeteve po duken të shkëlqyera. Përpjekjet që keni bërë javët e fundit do të fillojnë të japin fryte dhe mund ta gjeni veten të mirëpritur në qarqe me ndikim.

**Peshqit**

Është një ditë e shkëlqyer për romancë dhe për të kaluar kohë me të dashurin tuaj. Lejojini vetes të kënaqeni me ëndrrat me sy të hapur dhe të shijoni shoqërinë e dikujt të veçantë.

By Editor