Nertila Koka ka lindur më 21 shkurt 1966 në Tiranë.

Në Dhjetor 1984, Gëzim Çela & Nertila Koka marrin pjesë në Festivali i 23-të në RTSH me këngën “Çel si gonxhe dashuria”.

Në Dhjetor 1986, Nertila Koka merr pjesë në Festivali i 25-të në RTSH me këngën “Dy gëzime në një ditë”.

Në Dhjetor 1990, David Tukiqi & Nertila Koka marrin pjesë në Festivali i 29-të në RTSH me këngën “Sagapo – Të Dua”.

Në Dhjetor 1993, Nertila Koka & Viktor Tahiraj marrin pjesë në Festivali i 32-të në RTSH me këngën “Të vranë moj dashuri”.


Ajo ka luajtur dhe në disa filma me role të dyta. Ka interpretuar në këto filma:

• Apasionata (1983) si motra e Arturit

• Duaje emrin tend (1984) si Bora

• Tre njerez me guna (1985)

• Telefoni i nje mengjesi (1987) si Lira

By Editor