Ndue Ftoni
Ndue Ftoni

Për tu publikuar nga të gjithe mediat në komunitetin shqiptar në Amerikë.

Nga Ndue Ftoni

Gjatë kohës që unë kam qënë me pushime me familjen time në Europe, individe të caktuar, duke  shpifur më kane shqetesuar mua dhe familjen time. Jane perpjekur për të prish dhe biznesin duke ba thirrje për të sabotuar Koncertin e dates 28 nentor në Imperial.

Personi që sajoj ketë histori çpifse ndaj meje, familjes dhe biznesit është i identifikuem pasi ai ka mbarua shkollën për ngatrresa dhe poshtersina.

I baj thirrje, Kapterrit të Kursit të Zall Herrit me inicialet G.V., që të ndaloj shpifjet kunder meje dhe familjes time sa ma parë.

Unë ndjej keqardhje të madhe sepse për shumë vite kam qënë donator në Biznesin e Tij.

Ndjej dhimbje për ketë njeri i cili ka hanger bukë në shtepinë time dhe në bizneset e mija. I ka sherbyer shume here nëpër gosti në shtepinë time gruaja ime ndaj së ciles dhe burrit të saj, sot krijon çpifje të ndyra.

Sot kur e kam kuptuar se kush është ky njeri e them me bindje se nuk i ka merituar dhe as nuk i meriton ndihmat ma në të ardhmen.

E baj thirrje që të ndalojnë shpifjet goj me goj e shtepi me shtepi ndaj meje se kurr nuk është vonë që të ndreqet e të permirsoj imazhin e tij prej shpifsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *