McLaren-Logo-Small-300x97Dy nga emrat më të besuar në industrinë e kujdesit shëndetësor, McLaren Health Plan dhe McLaren Medical Group, në bashkëpunim me shoqaten AACEE (Shoqata Shqiptaro-Amerikane per Shkembime Ekonomike dhe Kulturore) paraqesin ekskluzivisht ne komunitetin shqiptar te Michiganit plane te ndryshme dhe te favorshme te sigurimit dhe kujdesit shendetesor.

McLaren Medical Group ka më shumë se 80 qendra te kujdesit primar dhe atij te specializuar te vendosura ne te gjithe zonen metropolitane, zone te cilen e mbulojne me sherbim mjeksor 11 spitalet kryesore te kompanise McLaren Medical Group.

McLaren-Health-Plan-400x280McLaren Medical Group ka te punesuar me dhjetra mjeke te kujdesit shendetesor parësor dhe atij te specializuar, në mesin e te cileve edhe mjekë shqipfolës, për të siguruar nje sherbim mjeksor sa me te mire, si dhe nje mbulim me siguracion perkates në të gjitha fazat e jetës, si dhe për të siguruar një vazhdimësi te sherbimit, duke e bere me te thjeshte perpjekjen e gjithsecilit per te qendruar vazhdimisht te shendetshem.

TOP REASONS TO CHOSE McLAREN

  • Dr-Ylli-Alla-961x1024More than 34,000 physicians, 97 hospitals and ancillary providers
  • McLaren Health Care is the 7th largest employer in the State of Michigan
  • NCQA accredited for Commercial HMO/POS Combined Product
  • Welcome calls to all new members to promote a positive transition to MHP
  • Nurse Help Desk to answer your medical questions and a Health Care Coach available for individual support Mailings and personal calls to remind members of preventive screenings and checkups
  • Recognized nationally by Modern Health care magazine as one of the Best Places to Work in Health care in 2010, 2011, and 2012, the only Michigan health plan to achieve this honor.

McLaren Health Plan and McLaren Medical Group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *