[fbvideo link=”https://www.facebook.com/Dritan-Demiraj-1002436719770855/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Ju përshendes të gjithëve!

Jam Kolonel Dritan Demiraj, ish ushtarak i lartë i Forcave të Armatosura, tani pedagog prej disa kohësh në universitetet amerikane për çeshtje të Terrorizmit Ndërkombetar, Sigurisë dhe të Mbrojtjes.

Sot më shumë se kurrë mbështes “Thirrjen Kombëtare për Liri dhe Demokraci”.

Liria është aspirata më e lartë e njerëzimit. Ajo është aspirata me e larte e Kombit Shqiptar. Për lirinë dhe Demokracinë unë së bashku me kolegët e mi të Forcave të Armatosura, kemi sakrifikuar dhe jetën tonë, sepse besojmë në të.

Sot, Liria dhe demokracia që ne besojmë është më e kërcënuar se kurrë. Eshtë përdhosur nga një drejtim politik që ka vënë në rrezik të ardhmen e vendit që të gjithë ne e duam aq shumë.

Sot është momenti që ne të cilët besojmë në të ardhmen e Shqipërisë dhe në integrimin e saj në strukturat EuroAtlantike, të bashkohemi, të ngrejmë zërin dhe të mbrojmë atë që është më e shtrenjta për ne.

Rroftë Kombi Shqiptar.

By Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *