Televizioni ACTV (Televizioni i Komunitetit Shqiptar ne Michigan) ne bashkepunim me revisten DEBATI ju ofron mundesine per te ndjekur Live programet televizive te ACTV.

Me poshte mund te ndiqni programet tona me te fundit.

JU LUTEMI NDIQNI HAPAT E MEPOSHTEME!

Per te pare Televizionin e Komunitetit Shqiptar ne Michigan ACTV live, eshte me e lehte nese perdorni browser-in MOZILLA.

Ne vazhdim:

1.Shkarkoni (beni download) programin Media Player-VLC ne linkun e meposhtem:
http://www.videolan.org/vlc/index.html

2. Instaloni programin VLC Player

3. Pas instalimit te programit VLC Player, hapni browser-in Mozilla dhe rikthehuni ne faqen e Debatit www.debati.us duke klikuar botonin ACTV MICHIGAN LIVE ne menune kryesore.
4. Ne vazhdim klikoni mbi dritaren e videos (player-it) me te djathten per te lejuar VLC Plugin.
5. Perzgjidhni ne menune ne vazhdim opsionin “Run this plug-in”

Shikim te kendshem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *