The-Truth-781x1024Njoftohemi se po punohet intensivisht qe se shpejti te inagurohet dhe publikohet ne Diaspore revista “The Truth / E Verteta”. Kjo reviste mujore bashkekohore e Diaspores do te publikohet nen kujdesin e nje grupi studentesh dhe intelektualesh te rinj, ku do te gjejne pasqyrim nje game e gjere tematikash dhe zhvillimesh. Revista do te publikohet ne te dyja gjuhet: Shqip, dhe Anglisht, si dhe do te kete ne stafin dhe bordin e saj pervec Te Rinjve Shqiptare, edhe miq te shumte Amerikane te lidhur ngushtesisht me Diasporen Shqiptare. Stafi i projektit te kesaj reviste deshiron te beje publike nje prej drafteve te shumte te faqes se pare te kesaj reviste, si dhe ben me dije se inagurimi do te organizohet se shpejti ne nje darke koktej me pranine e autoreve, mediave, dhe faktoreve te tjere me influence ne Diaspore dhe me gjere.
Njoftohemi gjithashtu se kjo reviste deri tani eshte e mbeshtetur dhe e financuar fuqishem nga individe dhe biznese te njohura ne Diaspore.
Njeri prej biznesmeneve financues te ketij projekti, i cili per momentin deshiron te mbetet anonim, u shpreh: “Mbeshtesim dhe financojme talentin e Rinise dhe Intelektualeve Shqiptar, per te sjelle ne faqet e kesaj reviste: bukurite, arritjet, zhvillimet, talentin dhe dinamiken Shqiptare kudo ku ajo konturohet, ne atdhe apo diaspore”

Stafi yne i Faqes Debati i uron Revistes “The Truth” suksese ne rrugen e artit grafik dixhital dhe publicistikes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *